Bulgarian Language English Language German Language Serbian Language Croatian Language Macedonian Language Turkish Language  
galerija

 

Mineralkomers :: Galerija

više

HACCP & ISO Certificates

HACCP
ISO 9001:2008
Certificate HACCP - English Certificate ISO 9001:2008 - English
GMP+
GMP+
Mineralkomers :: jedini proizvođač amorfnog silicijevog dioksida na Balkanu
AMOSIL 135
AMOSIL 170
AMOSIL 220
TEKUĆE VODNO STAKLO

 

AMOSIL 135

 

AMOSIL 170

 

AMOSIL 220

 

TEKUĆE VODNO STAKLO

AMOSIL 135 je aktivni silicijev dioksid, sa specifičnom površinom i veličinom čestica.
Njegova glavna primjena je u industriji kaučuka, kao srednje ili više pojačavajuća tvar. Ostale tipične primjene su: premazi, remenje, crijeva, materijali za brtvljenje, tekstilnih i industrijskih kaučukovih dobara.

AMOSIL 170 je aktivni silicijev dioksid, sa specifičnom površinom i veličinom čestica.
To je moćna tvar za poboljšavanje kaučuka i obojene plastike. Ostale tipične primjene su: obuća, podovi, kablovi, remenje, crijeva, uključujući razne tehničke proizvode od kaučuka.

AMOSIL 220 je aktivni silicijev dioksid, sa specifičnom površinom i veličinom čestica.
Koristi se kao poluvodič, anti-lijepljiva tvar, u proizvodnji antibiotika, kozmetike i prehrambenoj industriji, kao abraziv i kondenzator za pastu za zube.

TEKUĆE VODNO STAKLO, koristi se u crnoj metalurgiji, visokim pećima, ljevaonicama, građevinskim objektima i dr. Može da se otprema u tankerima, rezervoarima do 1 ton i malim pakovanjima, po želji kupaca.

 

više

više

više

više

 


Tehnologija

 

AMOSIL radionica je osnovana 1989. Poduzeće je uvjek bilo monopolni snabdjevač Amosila 170 i Amosila 220. Tehnološka oprema u radionici "bijela čađ” je uglavnom iz Italije, Njemačke, Francuske i Bugarske.

Tehnologija u ovoj radionici je unapređivana nekoliko puta zbog niza tehnoloških i strukturalnih nedostataka pronađenih u procesu instalacije i korištenja tehnologije.

više